2017-05-12 08:18Pressmeddelande

Timrå Kommun väljer Textilia för arbetskläder till hemtjänsten

null

Timrå kommun har genom en direktupphandling enligt lagen om offentlig upphandling (LOU) valt Textilia som samarbetspartner för sin tvätt och textilservice. Avtalet avser hyra och tvättjänst av arbetskläder åt kommunens hemtjänstpersonal och löper från och med avtalets undertecknande till och med 2020-08-31.

Timrå kommun är sedan tidigare kund hos Textilia genom ett avtal som omfattar hyra och tvätt av bädd och badtextilier samt personalkläder till kommunens servicehus och sjukhem. Detta nya avtal avser hyra och tvätt av arbetskläder till kommunen hemtjänstpersonal.

- Vi är väldigt glada över att Timrå Kommun ger oss utökat förtroende. Ökade volymer ger fördelar för båda parter och inte minst för miljön med samordning av transporterna, säger Leif Sunesson, Affärschef på Textilia.

Tjänsten kommer att levereras från Textilias tvätteri i Långsele.

För mer information

Leif Sunesson, Affärschef Textilia
Mobil 0702 48 90 17
E-post leif.sunesson@textilia.se

Textilia erbjuder smarta, miljövänliga och kostnadseffektiva textilservicelösningar för kvalitetsmedvetna kunder inom vård, hotell och industrisektorn i Norden. Det betyder bland annat att vi varje dag levererar 100 ton textilier över hela landet och får många hårt arbetande människor att känna yrkesstolthet och värdighet mitt i en tuff verklighet. Vi omsätter cirka 500 mkr per år. Vi är drygt 450 anställda och har produktionsanläggningar i Boden, Långsele, Rimbo, Göteborg, Karlskrona och Örebro. Huvudkontor i Örebro.Läs mer på www.textilia.se


Om Textilia

Textilia erbjuder smarta, miljövänliga och kostnadseffektiva textilservicelösningar för kvalitetsmedvetna kunder inom vård och omsorgssektorn i Norden. Det betyder bland annat att vi varje dag tvättar och levererar 100 ton arbetskläder och textilier över hela landet och får många hårt arbetande människor att känna yrkesstolthet och värdighet mitt i en tuff verklighet. Vi är ca 650 anställda och har produktionsanläggningar i Boden, Långsele, Rimbo, Göteborg, Karlskrona, Örebro och Malmö. Huvudkontor i Örebro. Textilia omsätter cirka 600 mkr per år. Läs mer på textilia.se

Kontaktpersoner

Anna Hallberg
Kommunikationschef
Anna Hallberg